Να ανακληθούν αναδρομικά από το 2010 τα άδικα φορολογικά μέτρα

Αιτούμαστε την αναδρομική από το 2010 και μετά κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος, της έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης στα χαμηλά και μέσα εισοδήματα, του ΕΕΤΗΔΕ και του ΕΝΦΙΑ, επίσης την επιβολή του αφορόλογητου στις 12.000 ευρώ με προσαύξηση για έγγαμους με παιδιά.

Δεκάδες ή και εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενων είμαστε υπόχρεοι στην εφορία για 10.000 ή και περσσότερα ευρώ λόγω αυτών των αντισυνταγματικών φόρων και μας είναι αδύνατο να τους πληρώσουμε. Είμαστε χρόνια άνεργοι ελεύθεροι επαγγελματίες χωρίς να έχουμε δικαίωμα σε κάποιο ταμείο ανεργίας και όχι μόνο. Είμαστε θύματα των αντικοινωνικών μέτρων που λήφθηκαν κατά τα τελευταία πέντε χρόνια. Είμαστε γονείς που καταφέρνουμε, ίσα – ίσα να καλύψουμε τα προς το ζην και αγωνιούμε για το σήμερα και το αύριο των παιδιών μας.

Αναφορικά με τους πολίτες που πλήρωσαν αυτές τις φορολογικές τους υποχρεώσεις τα ανάλογα χρήματα να πιστωθούν για επόμενες φορολογικές χρήσεις.

Η αναδρομική ανάκληση των χαρατσιών θα συμβάλει καίρια στην επιστροφή της κλεμμένης αξιοπρέπειας στους πολίτες που έχουμε πληγεί από τη λαίλαπα των μνημονίων.

ΥΓ. Η πλειονότητα των ανθρώπων που χρωστούμε τα χαράτσια (παράνομοι φόροι) δεν έχουμε χρήματα, δεν έχουμε εργασία πιθανότατα γιατί δεν υπάρχει αξιοκρατία, γιατί κλείνουν δουλειές. Ταυτόχρονα ακριβαίνουν διαρκώς τα είδη πρώτης ανάγκης.

Χρίστος Καλλίτσης

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s